top of page

ÅPNINGSINFORMASJON:

Hei,

 

Vi har den glede av å endelig gå ut med informasjon vedrørende åpningen av #BPCUTVIDELSEN2024 til alle dere som har kjøpt medlemskap hos oss.

 

Først vil vi si takk for at dere har BPC som deres treningssenter og vi skal gjøre alt i vår makt for å gi dere en god treningsopplevelse her hos oss.

 

Det har vært en kort og intens byggeprosess for å få ferdigstilt treningssenteret og er sikker på at dere vil være fornøyd med resultatet.

 

Den første perioden etter åpning, vil være en innkjøringsperiode med nytt medlemssystem, innarbeidelse av rutiner på et større gym, med både resepsjon og garderobefasiliteter.

I tillegg vil det pågå noe smått arbeid i lokalene, helt til ferdigstillelsen er ferdig.

 

Vår velværeavdeling er litt forsinket, da isbadet vårt som kommer fra Australia har tatt lengre tid å få til Norge enn planlagt. Vi tar sikte på å holde tempoet oppe for å også få ferdigstilt denne avdelingen, slik at vi vil kunne tilby badstue og isbad til alle dere.

 

Møbler, kaffemaskin og diverse inventar i resepsjon og garderobeområdet er ikke kommet fra leverandør og vil komme på plass fortløpende.

 

Generell informasjon:

 

 

ÅPNING - Vi har offisiell åpning 1.februar 2024.

Dere kan allerede nå, begynne å trene, helt uten ekstra kostnad.

Døren er åpen og det er bare å møte opp.

 

PARKERING – Vi har parkering på nedsiden ut mot veien, på oppsiden langs muren og på forsiden av bygget. Parker kun på oppmerkede plasser og ta hensyn til andre leietakere på bygget.

 

ADGANG FRA 1.FEBRUAR – Fra 1.februar må dere ha lastet ned en App som heter «Min Trening». Der vil dere kunne administrere medlemskapet deres selv og finne en QR kode som må leses av for å få adgang inn igjennom adgangssystemet vårt.

 

BOOKING – Fra 1.februar vil alt av organisert trening, som Yoga og CrossFit bli administrert via Appen. Der booker dere enkelt på den aktivitet dere vil delta på.

 

TILLEGG – I Appen vil dere også få mulighet til å legge til andre aktiviteter/tilbud, som vi tilbyr på senteret, f.eks., tilgang til velværeavdelingen når den står ferdig.

 

BETALING – Første betaling vil skje 1.februar 2024 og dette er betaling for februar måned.

 

ÅPNINGSTIDER – Vi åpner kl. 05.00 og stenger 23.00.

 

Har dere andre spørsmål, så er det bare å ta kontakt med oss på post@bpcgym.no eller på 93882777.

 

Vi gleder oss til å møte dere alle!

 

 

Vennlig hilsen

 

BPC Gym

bottom of page