top of page
Gruppetrening1.png

MEDLEMSKAP

BPC boxen 1.jpeg

GRUPPETRENING 12 MND

Gruppetrening ordinær 12 mnd:

1199,- pr. mnd

Gruppetrening student/senior 12 mnd: 

999,-  pr.mnd

GRUPPETRENING 3 MND

Gruppetrening ordinær 3 mnd: 

1399,- pr.mnd

Gruppetrening student/senior 3 mnd: 

1099,- pr.mnd

Workout Facility

HVA ER FUNKSJONELL TRENING?

Er funksjonell trening noe for deg? Funksjonell trening er for alle. Om du ikke finner motivasjon eller ikke har erfaring med å trene på egenhånd kommer du nå til dekket bord. Dagens økt står på tavlen og det eneste du trenger å tenke på er å gi gass sammen med en gjeng fantastiske mennesker. Miljøet hos oss er unikt og man vil bli fort kjent med mange.

 

Funksjonell trening passer for alle; uavhengig av alder, kjønn eller form. Alle øvelser tilpasses enkelt den enkeltes fysiske utgangspunkt. En pull-up kan godt gjøres med strikk og en armheving kan gjøres på knærne. Du konkurrerer primært med deg selv, og det viktigste er at du når dine egne mål.


Alle instruktørene er personlige trenere og man får god oppfølging gjennom alle timene. Vi programmerer øktene variert og tar alltid forbehold om ulike utgangspunkt, mål og eventuelle skader. Uansett hvem du er kan vi garantere en god treningsøkt som gir mersmak.

Egentrening det 3.jpeg
Workout Facility

DET BESTE INNEN TRENINGSUTSTYR

Du finner i dag et stort utvalg av apparater som dekker de fleste behov.
Ved nyåpning av nye Bergen Performance Center, vil du hos oss finne et unikt utvalg av det beste som er å oppdrive på styrke og kondisjons-apparater fra merker som Arsenal Strength, Atlantis Strength, Nautilus, Woodway, Rogue Fitness, Legend Fitness, Concept2, Hammer Strength ++ mer. Vi vil i tillegg tilby organisert trening i gruppe i et eget stort lokale.


Vi legge stor vekt på opplæring i øvelser og teknikk! 

Vi er opptatt av kvalitet i alle ledd. Her er noen av våre leverandører på treningsutstyr: 

bottom of page